De Mannen

Zeg maar dag tegen de waan van de dag! Na de eerste succesvolle Mannendagen in 2021 pakken we het dit jaar grootser aan. Het Mannenweekend! 

Van vrijdagmiddag tot zondagmiddag. Wij, jij en alle belangrijke thema’s die we normaal los van elkaar oppakken. All-in dus! Niet als een cruise of een resort, maar een stuk leuker en waardevoller. Schrijf je in en doe mee! Wil je eerst meer weten, neem dan even contact op. Zien we jou in mei! 

MANNENWEEKEND
op 13, 14, 15 Mei 2022

Wat gaan we doen?

We gaan samen hout sprokkelen, vuur maken (en net zo belangrijk, samen laten branden), leren kaart en kompas te lezen, een shelter bouwen, wateren zuiveren, mooie wandelingen maken. Natuurlijk gaan we samen buiten koken, alle maaltijden bereiden we samen. Heb je nog nog nooit op houtvuur gekookt, dan is dit je kans.

Mannen onder elkaar; dat betekent ook een hoop lol en lachen. Afgewisseld met misschien wel serieuze gesprekken. Gesprekken die er toe doen. Dat wat je alleen je allerbeste vrienden verteld. Je gaat jezelf beter leren kennen, daar zorgen die andere mannen wel voor. Natuurlijk gaan we op zoek naar je drijfveren (je waarden en overtuigingen), je doel en hoe dit te behalen, Balans tussen werk en privé, jouw relatie met.., en wat er verder op ons pad komt. Kortom: alles is bespreekbaar dit weekend.

Waar gaan we dat doen?

Op een prachtige locatie in Berlicum slaan we ons kamp op. Op camping Namasté in Berlicum hebben we de beschikking over een groot terrein. Alle voorzieningen zijn aanwezig, toilet, douches, stroom. Voor een eerste indruk kijk op: https://camping-namaste.nl/

Camping Namasté

Overnachten

Met betrekking tot overnachten zijn er een aantal mogelijkheden:

1.     Je neemt je puptent mee en slaapt op ons terrein. Heb je geen puptent en wil je wel in een puptent slapen, laat het ons dan even weten.

2.     Je huurt een natuurtent bij Camping Namasté. Dit kun je zelf hier regelen.

3.     Je neemt je eigen caravan of tent mee en huurt een campingplaats. Ook dit kun je zelf hier regelen.

Kortom

Wil jij deze unieke combinatie van natuurvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling buiten in de natuur zelf ervaren? Wil jij de waan van de dag voor één weekend achter je laten? Wil jij heerlijk onthaasten en alleen maar bezig zijn met leuke dingen en fijne mensen? Wil jij lachen, gieren en brullen? Ga dan mee en grijp deze kans! Je zult er geen spijt van krijgen.

Praktische informatie

Wanneer:

13-14-15 mei 2022

 We ontvangen je op vrijdag 16.00 uur en we eindigen dit weekend op zondag 16.00 uur.

Je investering:

Je investering om één heel weekend met ons en met andere mannen op zoek te gaan naar dat wat belangrijk is voor jou, is €545,- Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Wat is inbegrepen?

Hiervoor ontvang je onbeperkt koffie en thee, lunch, fruit en diner. Slaap je bij ons op het terrein, dan is de overnachting ook inbegrepen. En natuurlijk een onvergetelijke ervaring!

Aanmelden

Schrijf je in via de knop hieronder.